fbpx

יזמות קולינרית מעשית

התכנית להכשרת יזמים ועסקים בתחום המזון!

התוכנית היחידה, הבטוחה והמהירה ביותר בארץ שהופכת אותך ליזם בתחום המזון, להקים עסק משלך ולהצליח בו לאורך זמן!

קובי לופו מציג

התכנית הראשונה מסוגה בישראל ליזמים בתחום המזון!

יזמות קולינרית מעשית!

8 שבועות הכשרה ויש לכם את כל הכלים לפתוח עסק בתחום!

שואף להיות בעל עסק מזון משלך?

להיות בוס בממלכה שלך?

דמיין אותך מגיע למקום שהוא לגמרי שלך, מכין לך כוס קפה, רגע לפני שצוות העבודים שלך מגיע, יש שקט באוויר לפני הסערה של מבול הלקוחות שהולכים להגיע בעוד רגע. 

הלוקחות מתחילים לזרום ומבקשים להכיר את בעל המקום, זורקים מחמאות, מבקשים לסדר שולחן כשאין אפילו כסא אחד פנוי. 

יוצאות המון מנות, אתה מוודא שהכל מתוקתק, נראה מעולה והלקוחות מרוצים. 

אתה עושה לביתך, בלי בוס על הראש, והשעות?  לפי לוז שאתה בונה לעצמך. 

וכל כך הרבה אנשים מרווחים בזכותך- לקוחות, אתה והצוות שלך. 

כמובן שיהיו הרבה קשיים ואתגרים, שלא יהיה לך ספק.  אבל בדיוק בשביל זה אנחנו פה איתך. 

יש לך תשוקה לענף המזון?

זה הרבה, אך לא מספיק.

זה שנסגרים לא מעט עסקים בשנה בתחום המזון, לא אומר שהבעיה בענף. הבעיה ביזמים הפזיזים שחושבים שכל מסעדה או עסק בתחום המזון יכול להצליח והם רצים על זה בלי ידע מוקדם, בלי הבנה עסקית, בלי זיקה קולינרית גבוהה ובלי הבנת המחירים שנדרשים לשלם בדרך- ומפה הדרך לכישלון היא קצרה.

הדבר הכי גרוע לעשות לפני שאתם מקימים עסק בתחום המזון הוא להתייעץ עם מי שנכשל בזה, כמו כל דבר בחיים, תשמעו רק למה לא, ולצערי ספציפית בתחום המזון אתם יכולים לפגוש לא מעט כאלה. 

הדבר הנכון והטוב ביותר לעשות, הוא להתייעץ וללמוד ממי שליווה בעצמו עשרות יזמים כאלה, ואף סייע להם להפוך לרשתות מצליחות  מי שעשה את זה והצליח, מי שעשה את זה לאורך זמן ואף הפך לרשת מצליחה.

וזה מה שאני הולך ללמד אתכם כדי להפוך ליזמים מצליחים בתחום המזון!

יש לך תשוקה

ליזמות?

בין אם אתם שכירים כרגע שעובדים בענף המסעדות,

בין אם התחלתם עסק של מזון מהבית,

בין אם אתם בצומת של שינוי קריירה אחרי 20 שנה,

בין אם השתחררתם מקבע בצה"ל או במשטרה,

ואפילו אם כבר יש לכם עסק פעיל ואתם רוצים להפוך אותו לרשת מצליחה,

אם יש לכם חלום ותשוקה גדולה להקים סוף סוף משהו משלכם, שתוכלו להקים ולנהל בדרך שלכם, להביא את הרעיונות שלכם לידי ביטוי, להמציא את עצמכם ולפתח משהו שהוא 100% אתם-

בוא להפוך את זה למציאות.  

מה אתם הולכים ללמוד?

חלק 1

מבוא לעולם המזון – הכרות עם הענף וסוגי העסקים, בחירת רעיון עסקי – קונספט לפתיחת עסק משלכם , תכנון עסקי קדימה- ובניית חזון לעסק שלכם, בניית אופי של יזם ועוד.

חלק 2

יורדים לפרטים מה אומר כל תחום כולל סיורים בשטח, אפשרויות שונות להקמת עסק- עצמאי, שותפות, זכיינויות, אופציה לגיוס הון – הלוואות ועוד.

חלק 3

כיצד מנהלים את העסק בפועל, כספים, עובדים, תפעול, התמודדות עם אתגרים ועוד! 

המטרה של התכנית

בניית אופי

איך לפתח אופי של יזם, תכונות והרגלים של יזם, חשיבה ועשייה של יזם – פשוט להתחיל להתנהג ולנהל את עצמכם כיזמים!

ללמד אתכם לנהל

כל עקרונות הניהול העסקי והקולינרי, בדגש על ניהול פיננסי, שיווקי וניהול השירות – כל הכלים שאתם צריכים כדי לצמוח עסקית!

פיתוח תודעתי

לצאת מהחשיבה והתודעה של שכיר ולפתח תודעה עסקית – לפתח משמעת עצמית, יכולת הנעת עצמית והנעת אנשים, פיתוח מנהיגות ואחריות אישית ועוד.

ללמד אתכם רווחיות

לחבר אתכם למספרים, לתמחור, לניהול פיננסי וכלכלי, ספקים, עלויות ייצור וכל מה שיעזור לכם לפתח עסק רווחי ומתגמל!

הקמת עסק מצליח

להסביר לכם את השלבים של הקמת עסק מזון, כולל אילו אנשים מקצוע צריך, עלויות, שלבים, טעויות שרוב היזמים נופלים בהם בתחילת הדרך

איך עובדת

התכנית?

התכנית בנויה בצורת מעטפת כדי לתת לכם את כל התמיכה והכלים שאתם צריכים כדי לבנות את עצמכם כיזמים ולצאת לדרך חדשה בביטחון ועוצמה!

תוך 8 שבועות יש לכם את כל הכלים להקים ולנהל עסק בתחום המזון!

*לא צריך עוד לשבת 3 שנים באקדמיה בשביל 90% תיאוריה!

*לא צריך לשלם עשרות אלפי שקלים

8 שבועות של תוכן

כל שבוע מפגש פרונטאלי אצלנו במשרדים, בחווית אירוח מפנקת, 2-3 שעות של תוכן מעשי, תרגולים ובניית תכנית להקמת עסק משלכם בתחום המזון

100% פרקטיקה

לפני הכל, מה שמוביל אותי בתכנית הוא פרקטיקה – אין תכנים תיאורטיים שלא פוגשים בשטח, גיבשתי את התכנית ל-8 שבועות , כדי להוציא אתכם כמה שיותר מהר לשטח ולהקמת עסק משלכם בתחום המזון!

תמיכה וליווי אישי

העבודה האמיתית בתכנית היא בין המפגשים, ולא במפגשים עצמם, ולכן כדי להבטיח שתתקדמו משבוע לשבוע, ותייצרו שינוי בחיים שלכם, אני מעמיק לכם תמיכה שוטפת לכל שאלה ודילמה איתי או עם הצוות – ברמה האישית וגם בקבוצת וואטספ.

שילוב של קבוצה

אתם נכנסים לחממה עסקית מיוחדת ועוצמתית ואתם תהנו גם מהכוח של קבוצה, דחיפה אחד של השניה, שיתופים והשראה, החלפת תובנות וביצוע משימות יחד!

העסק שלך

במרחק 8 שבועות

מהיום!

מוכנים לצאת לדרך יזמית?

מוכנים להקים עסק משלכם בתחום המזון?

אני מזמין אתכם לשיחת היכרות והתאמה ללא עלות וללא מחויבות שבה נבדוק יחד אם התכנית מתאימה לכם! במידה ותהיה התאמה תוכלו להצטרף אלינו ולשנות את חייכם!

ההכשרה הבאה תיפתח בתאריך 3.6.25

למי התכנית מתאימה?

  1. למי שעובד בענף המסעדות כשכיר וחולם על עסק משלו
  2. למי שמנהל עסק של מזון מהבית ורוצה להתפתח מעבר
  3. לברמנים, מלצרים, אחמ"שים ומנהלי מסעדות שרוצים להפוך ליזמים בתחום
  4. למי שנמצא בצומת בקריירה ושוקל דרך עצמאית בענף המזון
  5. למי שאוהב קולינריה ורוצה להקים עסק 
  6. למי שחשוב לו ללמוד ולהתפתח לפני צעד משמעותי של הקמת עסק 
  7. למי שמחפש פרקטיקה ולא תיאוריה
  8. למי שאין זמן לשבת 3 שנים עכשיו – ורוצה לקצר את הדרך ב90%

למי התכנית לא מתאימה?

  1. למי שאין תשוקה חזקה לקולינריה וענף המזון
  2. למי שלא רוצה לקחת סיכונים ומעדיף להישאר באזור הנוחות
  3. למי שלא רוצה להשקיע כסף על העתיד והקריירה שלו
  4. למי שחושב שהוא יודע הכל ואין לו מה ללמוד

נעים מאוד

קובי לופו – יזמות וזכיינות קולנרית

התשוקה שלי היא ללוות יזמים ורשתות להצלחה – ולהראות להם איך עם ניהול נכון, חשיבה עסקית, פיתוח מנגנונים ותשתיות בריאות, אפשר להצליח בענק.

ליוויתי עשרות רשתות בעשור האחרון להגדיל את הרשת שלהם לעוד סניפים,

ליוויתי מאות יזמים להיכנס לתחום המזון ואף לגדול לרשת עם השנים,

ליוויתי מאות זכיינים להיכנס לרשתות בענף המזון

ואני פשוט חי את התחום הזה כבר לא מעט שנים ועושה זאת בתשוקה גדולה.

המומחיות שלי היא פיתוח עסקי בענף המזון ואת זה אני עושה עם יזמים ורשתות במגוון התהליכים השונים שלי.

לאחר עשור בתחום וניסיון עם מאות יזמים ורשתות בענף המזון, פיתחתי שיטה סדורה שכל יזם מתחיל שרוצה להיכנס לתחום יכול ללמוד אותה, ליישם את הכלים ולהצליח בכוחות עצמו ללא ליווי אישי.

יאיר שוורץ

בעל ניסיון רב בייעוץ עסקי ואסטרטגי בהקמת עסקי מזון. 
בעלים של "קפה קרולינה" – מותג פרטי ומצליח בהוד השרון.
בשנה וחצי האחרונות אני עובד עם קובי, ואנחנו מלווים ומפתחים עסקים ורשתות בתחום המזון.

נבנה ע''י

דילוג לתוכן