תחום המזון מלא בהזדמנויות מרתקות, אבל גם באתגרים שיזמים רבים לא מצליחים להתגבר עליהם.
כ-30% מהעסקים החדשים בתחום המזון נסגרים בשנה הראשונה, ואחרי 5 שנים רק 25% מהם שורדים.
זה לא חייב להיות הסיפור שלכם.
המדריך הזה נבנה במיוחד עבורכם – יזמים מלאי תשוקה לחלום קולינרי, שרוצים להתחיל בצורה חכמה ולבנות עסק יציב, רווחי ומעורר השראה.
עם שנים של ניסיון בליווי מאות יזמים ומותגים בתחום המזון, קובי לופו ריכז עבורכם את כל הטעויות שחשוב להימנע מהן, הכלים שכל יזם חייב לדעת, והשלבים להצלחה עסקית.
✅ 5 הטעויות הכי נפוצות שמובילות לסגירת עסקים בתחום המזון – ואיך להימנע מהן.
✅ 5 השלבים הראשונים שחייבים לקחת בחשבון לפני שמקימים עסק בתחום.
✅ 5 ההרגלים המנצחים של יזמים מצליחים בתחום המזון.
✅ איך לתכנן נכון, להתנהל חכם ולבנות עסק שמצליח לאורך זמן.
התשוקה שלי היא ללוות יזמים ורשתות להצלחה – ולהראות להם איך עם ניהול נכון, חשיבה עסקית, פיתוח מנגנונים ותשתיות בריאות, אפשר להצליח בענק.
ליוויתי עשרות רשתות בעשור האחרון להגדיל את הרשת שלהם לעוד סניפים,
ליוויתי מאות יזמים להיכנס לתחום המזון ואף לגדול לרשת עם השנים,
ליוויתי מאות זכיינים להיכנס לרשתות בענף המזון
ואני פשוט חי את התחום הזה כבר לא מעט שנים ועושה זאת בתשוקה גדולה.
המומחיות שלי היא פיתוח עסקי בענף המזון ואת זה אני עושה עם יזמים ורשתות במגוון התהליכים השונים שלי.
לאחר עשור בתחום וניסיון עם מאות יזמים ורשתות בענף המזון, פיתחתי שיטה סדורה שכל יזם מתחיל שרוצה להיכנס לתחום יכול ללמוד אותה, ליישם את הכלים ולהצליח בכוחות עצמו ללא ליווי אישי.
WhatsApp us